ma 6 23 019

Mijn naam is Han de Koster, geboren en opgegroeid in het mooie stadje Gouda. Ik kom er wekelijks, omdat mijn hele familie daar nog steeds woont. Na mijn opleiding ben ik als leraar begonnen in Hoevelaken, onder de rook van Amersfoort. In 1993 verwisselde ik het dorp weer voor de stad om te gaan werken aan de Mauritsschool in Nieuwegein.
In mijn vrije tijd ga ik graag op pad in onze mooie omgeving. De stad Utrecht leent zich voor een klassiek concert in Vredenburg/Tivoli of poolen in 'Ozebi' aan de Biltstraat. Een goede film in 't Hoogt, Springhaver of LHC, vooraf een hapje eten in de oude binnenstad, napraten in een gezellige kroeg! Fietsen of wandelen in het rivierengebied, het Groene Hart of op de Utrechtse Heuvelrug is ook heerlijk! Om in conditie te blijven en iets meer dan een rode pen of stapel schriften te kunnen dragen, ga ik wekelijks naar fitness. Zo blijf ik de leerlingen nog de baas!
Verder ben ik erg 'nieuws-gierig', ik wil graag weten wat er allemaal in deze wereld gebeurt. Iedere avond met een kop koffie achter het Journaal of andere informatieve programma's. Een spannende politieserie, mooi drama en natuurlijk sportprogramma's zijn ook aan mij besteed! In de vakantie lees ik graag een goed boek of maak een sudoku. Meestal is Frankrijk de bestemming. Dit schooljaar heb ik groep 5b-6 onder mijn hoede. Het werken met kinderen vind ik geweldig mooi: ze toerusten voor hun toekomst in onze samenleving, zowel qua werk als mens-zijn. Ik vind het belangrijk om ze normen en waarden mee te geven, veiligheid te bieden. Dat laatste is een voorwaarde om tot leren te komen! Ik ben mij wel bewust van de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Je krijgt het kostbaarste bezit van ouders toevertrouwd, hun kinderen! Samen met mijn collega's wil ik, in goede samenwerking met u als ouders, het beste voor de kinderen zoeken en er een goed jaar van maken!