Voor ondersteuning en uitvoering op allerlei gebied is er de oudercommissie(OC). De oudercommissie(OC) bestaat uit een groep enthousiaste ouders. Zij staan klaar het team en de school te ondersteunen en diverse taken uit te voeren. Zij helpen mee bij het organiseren van onder andere sportevenementen, het sinterklaasfeest, het kerstfeest etc.
Tevens heeft de oudercommissie(OC) als taak het contact tussen ouders en school te bevorderen. Dat kan door het betrekken van andere ouders bij activiteiten (de 'hulpouders') op school, maar ook door bijvoorbeeld het organiseren van een voorjaarsfeest. Om de activiteiten in goede banen te leiden, vergaderen commissieleden en een afvaardiging van het team een aantal keren per jaar.
De oudercommissie kan het niet alleen! Hulp van andere ouders is en blijft noodzakelijk. Uw idee├źn, suggesties en inzet zijn van harte welkom. Vanzelfsprekend kunt u ook met vragen en opmerkingen met betrekking tot activiteiten bij de OC-leden terecht. Middels de nieuwsbrief en de website houden wij u regelmatig op de hoogte van activiteiten.